Wednesday, 17 August 2011

hmm .

aku sayang dia . Tapi , dia game aku . Biar lah dia . Hahaha . Sekarang , aku nak cari perempuan yang aku rasa boleh kekal . Aku x suka clash pastu couple dengan org lain #sebabxadajodoh . Hahahah . Aku suka kat seorang budak kat sekolah aku . Hari Khamis 11/8/2011 . Kawan aku dia tunjok kat perempuan . Pastu aku kacau dia . Malam tuh pulak aku terpikir pasal dia . Macam org gila . Hahaha . Hati aku cakap . aku suka dia . Tapi , aku fikir jugak . Belom berkenalan dah nak couple . Hahahha . Ke-esokannya , kawan aku suit dia . Dia buat bodoh . Pastu aku lak . Aku pon suit . Dia pandang aku . Kita mata-bermata . Hati aku dop-dap . Hahaha . Pastu , aku pandang tempat lain . Minggu depan pulak , kelas aku kat atas . kelas dia kat bawah . Aku pandang dia . Automatik , sama-2 pandang :D . Hahaha . Indah-nya kalau aku dengan dia . Hope dia dapat jaga hati ke jalan yg benar :D

#sedangjatuhcinta :D

No comments:

Post a Comment